Antonio si furia taurului

Descriere Antonio si furia taurului: Alearga cu taurii infuriati! Incearca sa ajungi la cheia prezenta pe fiecare pista pentru a putea astfel avansa la nivelul urmator. Fereste-te din calea taurului pentru ca te va distruge. Foloseste sagetile pentru a-l controla pe Antonio. Mult succes!

Insctructiuni: Foloseste sagetile pentru a-l controla pe Antonio.

Cuvinte cheie : jocuri cu animale, jocuri de alergat, jocuri cu tauri, joculete animale, joculete alergat, joc Antonio si furia taurului

Categorie : Jocuri cu Animale

Jocuri Asemanatoare cu Antonio si furia taurului

Incendiu in padure

Incendiu in padure

Padurea a luat foc! Salveaza animalele ramase blocate intre focuri! Te afli la bordul unui elicopter de operatiuni speciale si va trebui sa transporti animalele aflate in primejdie. Foloseste sagetile pentru a controla elicopterul. Mult succes!

Helyx Commando

Helyx Commando

Obiectivul tau in acest joculet este sa parcurgi o distanta cat mai lunga la bordul elicopterului. Evita obstacolele intalnite si incearca sa nu explodezi. Tine apasat indelung pe Click pentru a-i imprima elicopterului traiectoria ascendenta. Succes!

O familie fericita

O familie fericita

Familia Emiliei e foarte fericita. Ei s-au mutat intr-o casa noua pe care Emilia o va decora. Tot ce trebuie sa faci este sa aranjezi mobilierul si membrii familiei la fel ca-n poza originala. Aceasta va aparea timp de 6 ...

Campionatul mondial de baschet

Campionatul mondial de baschet

Concureaza pentru titlul de campion mondial la baschet. Selecteaza-ti echipa nationala favorita si intra acum in concurs! Depaseste toate etapele jocului si devino campionul absolut! Foloseste mouse-ul pentru a seta traiectoria si forta aruncarilor. Succes!

Jump Jesus Jump!

Jump Jesus Jump!

Ajuta-l pe Iisus sa ajunga inapoi in ceruri. Coordoneaza-i miscarile astfel incat in saltul lui sa aterizeze numai pe mancare pentru a putea sari mai sus. Foloseste mouse-ul pentru a-i controla miscarile lui Iisus. Mult succes!

Vanatorul spatial

Vanatorul spatial

Distruge-ti toti inamicii spatiali! Te afli la bordul navetutei si va trebui sa-ti elimini inamicii. Ai un punctaj de atins la fiecare nivel pentru a putea avansa la urmatorul. Foloseste sagetile pentru a controla nava spatiala. Spor la tintit!