Bila solara

Descriere Bila solara: In acest joculet de mini golf va trebui sa introduci biluta portocalie in gurile de teava indicate de sageti. Incearca sa duci bila la destinatie din cat mai putine miscari posibile. Foloseste mouse-ul pentru a controla miscarile bilei solare. Succes!

Insctructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a controla miscarile bilei solare.

Cuvinte cheie : jocuri cu bile, jocuri de precizie, joculete bile, joculete precizie, joc Bila solara

Categorie : Jocuri cu Bile

Jocuri Asemanatoare cu Bila solara

Futuristic Racing Pro

Futuristic Racing Pro

Hai la cursele de masini intr-un decor futuristic! Urca la volanul raliului si incearca sa ajungi primul la linia de sosire dupa 5 tururi de pista. Foloseste sagetile pentru a controla masina si X pentru Turbo. Spor la curse!

Basket Ball-1

Basket Ball-1

Ai la dispozitie 30 de nivele captivante in care va trebui sa introduci mingea de baschet in cos din cat mai putine incercari. Nivelele devin din ce in ce mai complicate si incarcate de obstacole. Foloseste mouse-ul pentru a fixa ...

Concursul de surf

Concursul de surf

Calareste cele mai spectaculoase valuri si colecteaza cat mai multe emoticoane pentru a atinge un punctaj record. Invata miscarile si incearca sa nu te rastorni. Foloseste sagetile tastaturii pentru a-i controla miscarile surferului. Succes!

Posedeaza casa!

Posedeaza casa!

Esti o fantoma si trebuie sa posedezi obiectele din casa pentru a-i speria pe locatari. Cu cat sperii mai multi, cu atat vei deveni mai puternic. Atentie, nu-i speria prea tare pentru ca pot face boacane. Foloseste sagetile pentru a ...

Animale haioase

Animale haioase

Un joculet haios de tip Zuma. Va trebui sa lansezi figurinele cu animale astfel incat sa formezi minim trei forme identice invecinate. Foloseste mouse-ul pentru a lansa figurinele. Castiga cat mai multe puncte si incearca sa ne bati recordul! Succes!

Cursa lui Sonic 2

Cursa lui Sonic 2

Sonic s-a intors pentru o noua cursa cu motocicleta. Controleaza-i miscarile, colecteaza cat mai multe inele aurii si incearca sa nu te rastorni. Ai la dispozitie 3 incercari pentru fiecare nivel. Foloseste sagetile pentru a controla motocicleta. Succes!