Jocuri cu Dentisti

Invata sa devii stomatolog in aceste jocuri cu Dentisti

In sfarsit, cu ajutorul colectiei de jocuri cu dentisti de pe situl nostru, poti trai visul de-a deveni un medic stomatolog. Lista noastra cuprinde toate tipurile de provocari bazate pe problemele dentare, incluzand operatii realiste sau batai cu pasta de dinti. Poti curata gingii, poti trata cariile sau poti face implanturi cu aur. Alte jocuri cu dentisti au scene de actiune si contin asteroizi, jocuri de memorie si 2D. Pune-ti calitatile la incercare si incearca sa rezolvi toate probleme pacientilor tai.
Detine controlul si pune-ti amprenta in bransa foarte bine platita a dentistilor de succes numai in colectia de jocuri cu dentisti de la noi. Ti-am pus la indemana cele mai performante accesorii si aparaturi existente pe piata, cum ar fi freze, bisturie, scaune stomatologice sau oglinzi performante. Jocurile sunt foarte realiste, si poti controla toate miscarile din mouse. Selecteaza freza necesara si repara toate cariile, curata cavitatile cu solutia cea mai indicata si plombeaza cu cel mai bun material existent pe piata. Cei mai aventurosi dintre voi pot face lucrari stomatologice pe maimute sau pe tot felul de personaje ciudate. Castiga bani virtuali profesand ca medic stomatolog doar in colectia de jocuri cu dentisti de pe Bugy.ro.

Crazy Dentist este un joc cu dentisti in care ai de reparat dintii, pe care in acelasi timp poti sa-i accesorizezi, inspre amuzamentul tau. Foloseste cele mai profesioanale scule din domeniu pentru a rezolva toate cariile sau pentru a scoate dintii. Apoi adauga putina culoare muncii tale pentru un pic de stil! Mad Dentist este unul dintre cele mai amuzante jocuri cu dentisti din lista noastra. Tot in lista noastra de jocuri cu dentisti vei gasi provocari terifiante in care ii poti tortura gura pacientului care vine la tine cu probleme dentare. Foloseste uneltele pe care le-am pus la dispozitie pentru a-l trata pe client.

Esti in cautarea celor mai amuzante jocuri cu dentisti? Bugy.ro este solutia. Aici vei gasi toata gama de jocuri absolut gratuite. Poti savura o selectie de jocuri cu dentisti de toate felurile. Poti lucra atat pe oameni, cat si pe animale sau monstri. Poti combina utilul cu placutul, deoarece in timp ce te distrezi vei invata cu siguranta lucruri noi. Care este jocul cu dentisti preferat? Nu te-ai decis inca? Tot ce-ti ramane este sa incerci colectia de jocuri cu dentisti pe care am selectat-o special pentru tine.

Ajuta-ti pacientii si rezolva-le problemele dentare in jocurile cu dentisti de la noi de pe site. Dezvolta-ti o cariera de medic stomatolog in timp ce exersezi pe gurile clientilor tai, unde esti pus la incercare cu tot felul de probleme. Nu lasa bacteriile sa castige batalia impotriva ta. Mentine dintii curati si completeaza toate misiunile existente, si incearca sa bati recordul. Dentist Barbie este jocul cu dentisti in care Barbie si-a neglijat dintii, iar acum a decis sa apeleze la tine pentru a-i rezolva problemele dentare. Pe langa faptul ca va trebui sa-i faci toate cariile, poti alege si tipuri de machiaj pentru a-i evindetia frumusetea lui Barbie. Ai nevoie doar de ajutorul mouse-ului si de talentul tau de dentist-stilist pentru a face fata acestei provocari din colectia noastra de jocuri cu dentisti.