Jocuri cu Motociclete

O colectie bogata de jocuri cu motociclete

In lista noastra de jocuri cu motociclete avem inclus un joc cu Power Rangers unde iti poti alege personajul preferat si poti concura impotriva altui erou din aceasta serie, intr-o cursa nebuna pe starzile orasului. Selecteaza-ti personajul iubit si incearca sa-i intreci pe ceilalti oponenti. Nu uita sa colectezi toate scuturile de putere care iti vor aparea pe drum; acestea iti vor da mai multa energie si mai multi bani. Pentru a juca foloseste sagetile tastaturii si arata-ti calitatile de biker in jocul cu motociclete cu eroii din Power Rangers.

Daca tot am ales sa mergem pe calea super eroilor, o alta provocare din lista noastra de jocuri cu motociclete il are ca personaj principal pe Iron Man, care conduce un ATV in unul dintre cele mai haioase jocuri cu motociclete venite din partea celor de la Avengers. Aceasta este motocicleta eroului pe care tu trebuie s-o controlezi si sa-ti etalezi calitalile de motociclist. Accelereaza pana la viteza maxima si incearca sa-ti depasesti toti adversarii, aduna toate cutiile ce-ti apar in cale pentru ca ele iti ofera armele cu care iti vei dobori concurentii. Din colectia noastra scoatem la rampa unul dintre cele mai bune jocuri cu motociclete sportive din 2014 in care trebuie sa controlezi o super motocicleta la viteza maxima si sa termini fiecare cursa pe primul loc. Incearca sa-ti depasesti adversarii pe toata lungimea cursei si sa scoti cel mai bun timp posibil.

Un alt joc online din colectia de jocuri cu motocilete iti propune sa controlezi o motocicleta pe intuneric. Pentru a putea face asta trebuie sa folosesti farurile pentru a-ti face calea de acces in intuneric si pentru a putea ocoli toate obstacolele ce-ti apar pe drum, evitand astfel bombele care pot exploda in calea ta si care te vor arunca in aer, abatandu-te astfel de la cursa. Pentru a juca ai nevoie de sageti, tasta space o folosesti pentru sarituri iar tasta Ctrl pentru a schimba lumina farurilor. Accelereaza la viteza maxima si completeaza toate nivelele pe care ti le-am pus la dispozitie! Daca esti un fan infocat al curselor de motociclete, ti-am pregatit in lista noastra de jocuri cu motociclete o aventura in care trebuie sa concurezi alaturi de mai multi adversari, iar in acelasi timp trebuie sa duci la capat o misiune contra timp. Pentru a putea realiza o pozitie cat mai buna in cursa si pentru a debloca alte curse speciale, trebuie sa accelerezi la viteza maxima, sa depasesti toti adversarii si sa termini primul pe lista.

Pentru ca imaginea jocului a devenit din ce in ce mai importanta in ultimii ani, iti recomandam din lista de jocuri cu motociclete o provocare 3D, in care te vei simti ca un adevarat pilot de motociclete GP sport. Accelereaza la viteza maxima si depaseste-ti toti adversarii. Pentru a juca acest joc cu motociclete 3D trebuie sa folosesti mouse-ul, butonul dreapta fiind pentru acceleratie.