Hill Blazer 3

Descriere Hill Blazer 3: Intra in aceasta cursa nebuna alaturi de maniacii vitezomani. Urca pe super motorul tau si castiga fiecare cursa. Foloseste banii adunati pentru a-ti upgrada bolidul. Foloseste sagetile pentru a conduce motocicleta. Succes la curse!

Insctructiuni: Foloseste sagetile pentru a conduce motocicleta.

Cuvinte cheie : jocuri cu motociclete, jocuri cu curse, jocuri moto, joculete motociclete, joculete moto, joc Hill Blazer 3

Categorie : Jocuri cu Motociclete

Jocuri Asemanatoare cu Hill Blazer 3

Reciful: Numere ascunse

Reciful: Numere ascunse

Gaseste numerele ascunse in imaginea cu reciful de corali. Fii cat se poate de rapid si identifica numerele in cel mai scurt timp posibil pentru a primi maximul de punctaj. Foloseste mouse-ul pentru a misca lupa. Spor la gasit numerele!

Coloreaza cu Dora

Coloreaza cu Dora

Dora si prietenii sai au nevoie de culorile tale. Alege una din imaginile cu eroina noastra si da-i un aspect cat mai plin de viata si mai viu colorat. Foloseste mouse-ul pentru a colora. Spor la pictat alaturi de Dora!

Picteaza ouale de Pasti

Picteaza ouale de Pasti

Fata din imagine se pregateste pentru sarbatorile de Pasti. Imbrac-o cat mai colorat in specificul acestui eveniment si apoi picteaza niste oua pascale. Foloseste mouse-ul pentru a accesoriza si pentru a picta. Spor la treaba!

Dora la ferma

Dora la ferma

Dora a decis sa-si petreaca vacanta de vara la o ferma. Ii place la nebunie viata la tara. Hai s-o ajutam sa aiba grija de plante si sa devina un adevarat fermier. Foloseste mouse-ul pentru a interactiona. Spor la treaba ...

Turbo Spin Puzzle

Turbo Spin Puzzle

Rezolva 3 imagini de puzzle din filmul cu melcul vitezoman, Turbo. Apasa pe patratelele puzzle-lui pentru a le fixa in pozitia corecta. Foloseste mouse-ul pentru a roti cartonasele de puzzle. Succes la rezolvare!

Atacul gunoaielor

Atacul gunoaielor

Esti femeia de serviciu a liceului si esti atacata cu resturi menajere. Blocheaza atacul acestora folosindu-te de matura. Inainteaza cat mai departe si castiga puncte. Foloseste sagetile tastaturii pentru a bloca atacurile si Spatiu pentru miscarea speciala. Succes!