Motocicleta lui Ironman

Descriere Motocicleta lui Ironman: Ajuta-l pe Ironman sa-si conduca super motocicleta catre finalul fiecarei curse. Aduna bonusurile din drumul tau si incearca sa nu te rastorni. Ai la dispozitie 5 vieti pentru a termina jocul. Foloseste sagetile pentru a controla motocicleta. Succes!

Insctructiuni: Foloseste sagetile pentru a controla motocicleta.

Cuvinte cheie : jocuri cu motociclete, jocuri cu Ironman, joculete motociclete, joculete Ironman, joc Motocicleta lui Ironman

Categorie : Jocuri cu Motociclete

Jocuri Asemanatoare cu Motocicleta lui Ironman

Teste pe animale

Teste pe animale

Ajuta animalutele sa evadeze din zona patrulata de armata de soareci diabolici. Aduna baloanele aflate pe harta si du-le in dreptul animalutului aflat in primejdie pentru a-i facilita evadarea. Foloseste mouse-ul pentru a aduce baloanele in dreptul animalului. Mult succes!

Uneltele instalatorului

Uneltele instalatorului

Instalatorul nostru a fost chemat la o urgenta. In azilul de batrani din apropiere s-a defectat liftul. Intra in garaj si gaseste-i uneltele instalatorului pentru a repara defectiunea. Foloseste mouse-ul pentru a selecta obiectele gasite. Succes!

Asteroids1

Asteroids1

Controlezi o navetuta spatiala si va trebui s-o feresti din calea asteroizilor. Tine cont de legile fizicii si stapaneste-i miscarile acesteia atunci cand se respinge de marginile ecranului. Foloseste sagetile Dreapta/Stanga pentru a fixa directia si sagetile Sus/Jos pentru a ...

Scooby Doo si fantoma din pivnita

Scooby Doo si fantoma din pivnita

Scooby Doo si Shaggy se ascund in pivnita. Ajuta-i sa se deghizeze cu obiectele gasite pentru a nu fi identificati de fantoma. Foloseste mouse-ul pentru a selecta obiectele vestimentare si accesoriile. Distractie placuta alaturi de Scooby Doo!

Razboiul piratilor

Razboiul piratilor

Razboiul piratilor a inceput! Ajuta-ti tabara sa castige marea batalie. La fiecare nivel ai un numar finit de bile de tun cu care va trebui sa-ti dobori adversarii. Foloseste mouse-ul pentru a selecta piratii si pentru a fixa directia lansarii ...

Bebelusul obraznic

Bebelusul obraznic

Un bebelus neascultator arunca cu obiecte de pe balcon. Ajuta-l sa tinteasca cat mai multi trecatori in timpul cerut de joc. Foloseste mouse-ul pentru a fixa pozitia si forta aruncarilor. Distractie placuta!