Jocuri cu Oi

Jocuri cu Oi pentru toti copii

Categoria de jocuri cu oi este destinata in special copiilor, si aici veti gasi provocari pline de amuzament, cum ar fi jocul cu oaia care trebuia pazita de pradatorii fiorosi, lupii cei flamanzi. Daca esti un iubitor de animale poti incerca si tu aceste jocuri cu oi in care trebuie sa protejezi lana oitelor, s-o intretii si, nu in ultimul rand, sa nu uiti sa le dai de mancare sau sa le duci la adapost in caz de vreme rea. Bugy.ro iti ofera toate tipurile de jocuri cu oi pe care le cauti.

Smart Wizard este un joc cu oi si cu magicieni care incearca sa protejeze aceste oi de atacurile monstrilor care arunca pietre imense pe care tu, cu ajutorul magiilor, va trebui sa le opresti. Foloseste vrajitoriile pentru a trasa linii de foc si a bloca bolovanii aruncati de monstri, respinge pietrele cu care acestia vor sa distruga oile si arunca-le inapoi asupra lor, batandu-i cu propriile lor arme. In acest joc cu oi vei intalni nivelul in care un magician aflat intr-un balon este atacat de monstri zburatori sau nivelul in care regele armatei vrajitorilor se va lupta cu un numar mare de monstri soldati. Incearca sa aduni toate monedele aurii castigate de la fiecare monstru distrus si imbunatateste-ti magiile, cum ar fi liniile de foc protective sau cumpara oi mai de calitate.

Pentru cei care au fost martori la experimentul secolului, venim cu un tip de joc cu oi in amintirea acelui moment. S-a clonat o oaie pe numele ei Dolly. Dar se pare ca experimentul a dat gres, iar lumea s-a umplut de oi. Jon este un fermier care a preluat comanda politiei si cu ajutorul acesteia va trebui sa omoare toate oile, pana ca acestea sa ajunga sa se inmulteasca excesiv si sa suprapopuleze planeta. Pe timpul verii oile se tund pentru a scapa de blana groasa. Dar nu toata lumea este de acord cu chestia asta. Vazand ce s-a intamplat vara trecuta cu celelalte oi, oaia Chuck incearca sa-si pastreze demnitatea de-a nu mai ajunge de rasul lumii, asa ca isi construieste o racheta care zboara. In aceasta aventura din lista de jocuri cu oi va trebui sa controlezi oaia zburatoare si sa indeplinesti toate cerintele pentru a atinge un scor cat mai mare.

Intr-o stana de la munte oile sunt atacate constant de pradatori, mai exact de lupii flamanzi care actioneaza pe perioada noptii. Jocul cu oi pe care l-am selectat iti propune sa dirijezi cat mai repede oile dintr-o parte in alta a stanei. Oile sunt stresate si panicate iar tu trebuie sa actionezi foarte repede si fara greseala, pentru ca ele nu-ti vor asculta mereu indicatiile. Pentru a ridica o oaie, trebuie sa indrepti mouse-ul asupra ei si sa apesi tasta spacebar.
Shaun, Timmy si Shirley incep aventura de salvare a oilor in noul joc cu oi propus de noi pentru amuzamentul tau. Oile trebuie sa sara peste anumite obstacole si sa se strecoare prin spatii inguste. Aventura baietilor este aceea ca ei vor sa ajute oile sa intre cu siguranta in stana. Pentru a termina fiecare nivel din aceasta provocare din lista de jocuri cu oi va trebui sa reusesti sa introduci pe usa finala toate oile care iti sunt in posesie.