Jocuri cu Operatii

Jocuri cu Operatii pentru copii ce vor sa devina medici

Esti un fan al jocurilor cu operatii? In acest caz, ai nimerit exact unde trebuia. In colectia de jocuri cu operatii de la noi poti fi oricand un doctor iscusit in orice spital ales de tine. La fiecare interventie de acest fel vei fi acompaniat de asistente si vei avea la indemana cele mai performante echipamente, cu jutorul carora sa-ti etalezi adevaratele calitati de doctor.
Situl nostru iti ofera acum posibilitatea sa inveti toate tehnicile de prim ajutor pe care sa le aplici pe persoanele accidentate, sau iti poti da licenta in mai multe categorii medicale, deoarece poti efectua operatii pe creier, pe corp, pe maini si picioare, dar si pe organe interne cum ar fi rinichii, ficatul, plamani sau chiar operatii periculoase pe inima. Alege provocarile noastre din lista de jocuri cu operatii si dezvolta-ti cunostintele in toate ramurile medicinei.

Kidney Surgery - Este jocul cu operatii in care esti doctor de garda intr-un spital renumit. Pacientii vin la tine si au nevoie de ajutorul si priceperea ta de a-i pune din nou pe picioare. Foloseste-te de toata aparatura de care dispune spitalul pentru a le rezolva toate problemele suferinzilor. Poti face si transplanturi, asa ca trebuie sa fii in alerta tot timpul, deoacere acest gen de operatii nu sunt chiar cele mai usoare si necesita o atentie sporita. Respecta toti pasii indicati de joc, pentru ca doar in acest mod iti vei putea vindeca pacientii si doar asa vei avea parte de recunostinta lor.
Barbie si anatomia - Acest joc cu operatii este un pic diferit fata de restul din lista noastra de jocuri cu operatii. In el va trebui sa-ti demonstrezi cunostintele de anatomie. Barbie va trebui sa te ajute sa inveti pentru testul pe care il vei avea de sustinut in cateva zile. Incearca sa gasesti si sa retii fiecare organ in parte pentru a obtine maximul de puncte la examenul final.

Doctorul manuta - Doctorul cu pricina se afla in cabinetul sau cand intr-o seara un pacient i-a calcat pragul, ranit si plin de sange. Cu uneltele pe care le avem la dispozitie, trebuie sa-l ajutam pe doctorul nostru sa-i trateze toate ranile pacientului suferind. Fii atent la toti pasii indicati de jocul cu operatii pentru ca doar in acest mod vei putea duce misiunea la capat. Inima functioneaza - Inima este cel mai important organ din corpul omenesc, pentru ca ea pune sangele in miscare, cel care ajunge la creier si-l oxigeneaza, facandu-ne astfel constienti. Din acest motiv, cand inima nu functioneaza corespunzator, suntem in primejdie. In acest joc cu operatii esti asistentul principal intr-unul dintre cele mai mari si mai recunoscute spitale din oras, iar aceasta nu este chiar cea mai simpla sarcina. Un pacient vine la tine cu o problema serioasa la inima, iar tu trebuie sa-l ajuti. Urmareste toti pasii si incearca sa pui bolnavul pe picioare.