Cursa lui Sonic 2

Descriere Cursa lui Sonic 2: Sonic s-a intors pentru o noua cursa cu motocicleta. Controleaza-i miscarile, colecteaza cat mai multe inele aurii si incearca sa nu te rastorni. Ai la dispozitie 3 incercari pentru fiecare nivel. Foloseste sagetile pentru a controla motocicleta. Succes!

Insctructiuni: Foloseste sagetile pentru a controla motocicleta.

Cuvinte cheie : jocuri cu Sonic, jocuri cu motociclete, jocuri cu curse, joculete Sonic, joculete motociclete, joc Cursa lui Sonic 2

Categorie : Jocuri cu Sonic

Jocuri Asemanatoare cu Cursa lui Sonic 2

Punct de rupere

Punct de rupere

Esti invadat de o armata intreaga de roboti. Urca-te la bordul super tanculetului si elimina-i inainte sa ajunga la tine in baza. Foloseste sagetile pentru a te invarti, Swift pentru a deschide lamele si mouse-ul pentru a tinti. Succes!

Distrugatorul de asteroizi

Distrugatorul de asteroizi

Planeta are nevoie de ajutorul tau. O colonie de asteroizi se indreapta furibunda catre Pamant. Urca la bordul navetutei spatiale si treci la distrus asteroizi! Foloseste mouse-ul pentru a tinti. Spor la tintit!

Biliard simplu

Biliard simplu

Un joculet foarte simplu de biliard. Concurezi impotriva calculatorului iar cel care introduce primul 8 bile este castigatorul. Foloseste mouse-ul pentru a controla tacul. Tine apasat indelung pe Click si apoi elibereaza pentru a lovi cu forta maxima. Succes!

Conecteaza animalele

Conecteaza animalele

Incearca sa golesti tabla de puzzle conectand cate doua piese identice. Pentru a le elimina, traseul de conexiune al pieselor nu trebuie sa aiba mai mult de 2 unghiuri de 90 de grade. Foloseste mouse-ul pentru a selecta piesele de ...

Lumea animalelor

Lumea animalelor

Intra acum in lumea animalelor si termina toate nivelele din joculetul nostru. Trebuie sa gasesti perechile de animale astfel incat ele sa dispara din rebus. Primesti 100 de puncte pentru fiecare rezolvare si ti se scad 5 puncte pentru incercarile ...

Arcasul 1

Arcasul 1

Devino acum un maestru arcas cu ajutorul joculetului nostru! Alege tipul de provocare dorit si experimenteaza-ti aruncarile pana devii cel mai bun tintas. Foloseste mouse-ul pentru a fixa unghiul si forta lansarilor. Spor la lansat sageti!