Invazia pisicutelor Mau

Descriere Invazia pisicutelor Mau: Impusca toate pisicutele Mau si extraterestrii care au invadat planeta. Ai la dispozitie 3 vieti pentru a-ti termina misiunea. Foloseste sagetile Stanga/Dreapta pentru deplasare si tasta Spatiu pentru a lansa focurile. Spor la tintit!

Insctructiuni: Foloseste sagetile Stanga/Dreapta pentru deplasare si tasta Spatiu pentru a lansa focurile.

Cuvinte cheie : jocuri cu tancuri, jocuri de tintit, jocuri cu impuscaturi, joculete tancuri, joculete tintit, joc Invazia pisicutelor Mau

Categorie : Jocuri cu Tancuri

Jocuri Asemanatoare cu Invazia pisicutelor Mau

Nevermore 2

Nevermore 2

Ajuta-ti eroul sa sara peste platformele si dealurile din harta. Apoi incearca sa-ti bati recordul. Foloseste sagetile pentru deplasare si Spatiu pentru a sari. Pentru o saritura mai inalta, tine apasat indelung pe tasta Spatiu. Mult succes!

Mafia Shootout

Mafia Shootout

Impusca vehiculele mafiei care te urmaresc. Upgradeaza-ti armele, viata si sistemul de aparare al vehiculului. Foloseste mouse-ul pentru a tinti, Spatiu pentru a reincarca, Z pentru a lansa grenade si X pentru a arunca ulei. Spor la tintit!

Naruto - Marele salt

Naruto - Marele salt

Ajuta-l pe Naruto sa ajunga cat mai sus in aer. Sari peste cercurile aurii si fa-ti drum prin terenul inamic. Distruge clonele Sasuke si evita puternicele lor atacuri. Foloseste sagetile pentru a te deplasa si pentru a sari si B ...

Combat Tanks

Combat Tanks

Soarta bataliei a ramas in mainile tale. Alege un tanc din garajul virtual si hai la razboi! Elimina-ti adversarii intalniti si termina victorios acest razboi sangeros! Foloseste doar mouse-ul pentru a juca "Combat Tanks". Mult succes!

BMX Park

BMX Park

Intra in parcul special amenajat pentru cascadorii cu bicicletele BMX. Fa-ti de cap si executa cele mai spectaculoase scheme. Foloseste sagetile pentru deplasare, Spatiu pentru a sari, D pentru tailwhip, S pentru superman si A pentru backflip. Succes!

Baschet - Provocare la cos

Baschet - Provocare la cos

Bine ai venit la competitia de aruncari la cosul de baschet! Scopul tau este sa inscrii punctajul cerut de joc intr-un timp cat mai scurt pentru a putea avansa la nivelul urmator. Foloseste mouse-ul pentru a seta pozitia de mijloc ...