Platosa de metal

Descriere Platosa de metal: Intra pe campul de lupta si nimiceste-ti adversarii! Urca la bordul super tancului tau modern si nu mai lasa niciun tanc inamic in picioare! Castiga puncte si cumpara-ti cele mai performante arme in pauza dintre nivele. Hai la razboi!

Insctructiuni: Foloseste WASD pentru deplasare si mouse-ul pentru a tinti.

Cuvinte cheie : jocuri cu tancuri, jocuri cu razboi, jocuri shooter, joculete tancuri, joculete razboi, joc Platosa de metal

Categorie : Jocuri cu Tancuri

Jocuri Asemanatoare cu Platosa de metal

Sonic Boom Boom

Sonic Boom Boom

Alege-ti personajul preferat din celebra serie clasica Sonic si treci la bombardat! Se joaca in stilul Bomberman, adica va trebui sa bombardezi terenul inamic pana cand iti elimini toti adversarii. Spor la bombardat alaturi de personajele din Sonic!

Scufundari dupa plante acvatice

Scufundari dupa plante acvatice

Intra in aventura subacvatica alaturi de scafandrul nostru! Aduna toate plantele colorate indicate de joc pentru a putea trece la urmatorul nivel. Fii foarte atent la oxigenul disponibil si fereste-te din calea vietuitoarelor marine. Spor la inotat!

Bicicleta lui Ben 10

Bicicleta lui Ben 10

Ajuta-l pe Ben 10 sa ajunga la linia de sosire. Controleaza-i bicicleta, colecteaza toate stelutele aurii si fii foarte atent la terenul accidentat. Incearca sa nu te rastorni pentru ca jocul va lua sfarsit. Ai la dispozitie 10 vieti pentru ...

Aventurile mingii elastice

Aventurile mingii elastice

Directioneaza mingea elastica catre cheia aurie pentru a avansa la urmatorul nivel. Incearca sa colectezi toate stelutele din drumul tau pentru a acumula un punctaj cat mai mare. Schimba pozitia betisoarelor prin simpla lor apasare cu ajutorul mouse-ului. Mult succes!

Cauta cuvintele!

Cauta cuvintele!

Cauta in tabla de rebus toate cuvintele listate in partea dreapta a ecranului de joc. Cu cat le incercuiesti mai repede, cu atat vei puncta un scor mai mare. Grabeste-te, jocul este contra cronometru! Mult succes!

Sonic vs Knuckles

Sonic vs Knuckles

Hai la o noua aventura cu ariciul Sonic! De data aceasta esti in cautarea dusmanului de moarte al lui Sonic, Knuckles. Alearga si carata-te pe zidurile orasului, depasind toate obstacolele intalnite. Bate-ne punctajul record alaturi de Sonic!