Forta tractoarelor

Descriere Forta tractoarelor: Experimenteaza viata la tara si condu-ti tractorul pe terenul accidentat. Alege-ti masinaria preferata si distruge tot in calea ta. Incearca sa ajungi la finalul cursei in timp record. Foloseste sagetile pentru a conduce tractorul si Spatiu pentru a frana. Drum bun!

Insctructiuni: Foloseste sagetile pentru a conduce tractorul si Spatiu pentru a frana.

Cuvinte cheie : jocuri cu tractoare, jocuri de condus, joculete tractoare, joculete condus, joc Forta tractoarelor

Categorie : Jocuri cu Tractoare

Jocuri Asemanatoare cu Forta tractoarelor

3D Motorbike Racer

3D Motorbike Racer

Urca la bordul motocicletei create de tine si castiga fiecare cursa. Termina pe prima pozitie cele 3 tururi de pista ale fiecarui nivel si avanseaza la urmatoarea cursa. Foloseste sagetile pentru a conduce motocicleta. Mult succes!

Maimutica si baloanele 2

Maimutica si baloanele 2

Pune tinta si sparge numarul de baloane cerut de joc la fiecare nivel. Ai la dispozitie un numar fix de sageti asa ca utilizeaza-le corespunzator. Foloseste mouse-ul pentru a fixa forta si directia lansarilor. Spor la tintit!

Train Shootout

Train Shootout

Ia la tinta nomazii care te ataca calare. Esti in tren si esti urmarit de hoarde intregi de indieni. Da click pe ei si elimina-i inainte sa te ucida ei pe tine. Foloseste mouse-ul pentru a juca. Mult succes!

Razboiul fortelor aeriene

Razboiul fortelor aeriene

Fiecare tara se lupta pentru suprematia fortelor sale aeriene in acest razboi haotic. Controlezi un avion militar de mare viteza si va trebui sa distrugi cat mai multe masinarii inamice. Foloseste sagetile pentru deplasare si tastele A si D pentru ...

Numere ascunse: Calul zburator

Numere ascunse: Calul zburator

Gaseste toate literele ascunse in imaginile cu caii zburatori si treci la urmatorul nivel. Primesti 50 de puncte pentru fiecare numar gasit si esti penalizat cu 15 puncte pentru fiecare click gresit. Foloseste mouse-ul pentru a juca. Succes!

Skyly

Skyly

Colecteaza toate literele prezente pe harta fiecarui nivel si avanseaza la urmatorul. Fereste-te de capcane si foloseste-te de trambuline si de alte masinarii ajutatoare. Foloseste sagetile pentru a controla personajul. Succes!