Basketball Classics

Descriere Basketball Classics: Alege-ti echipa preferata din campionatul national american de baschet si treci la antrenament! Inscrie cat mai multe cosuri si arata-ne cine e adevaratul maestru al aruncarilor cu mingea de baschet. Foloseste mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a lansa mingile de baschet. Succes!

Insctructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a lansa mingile de baschet.

Cuvinte cheie : jocuri de precizie, jocuri cu baschet, jocuri cu aruncari la cos, joculete baschet, joculete aruncari la cos, joc Basketball Classics

Categorie : Jocuri de Precizie

Jocuri Asemanatoare cu Basketball Classics

TMNT: Orizonturi intunecate

TMNT: Orizonturi intunecate

Testoasele ninja sunt la datorie din nou. Ajuta-i pe Leonardo, Raphael, Donatello si Michelangelo sa invinga raul si sa restabileasca pacea. Foloseste sagetile pentru a controla testoasa, Spatiu pentru a ataca si Z pentru Shuriken. Spor la aventura!

Marfarul cu carbune

Marfarul cu carbune

Esti conductorul unui tren marfar ce transporta carbune. Scopul tau este sa ajungi la statia de descarcare cu cat mai mult carbune in vagon pentru a primi suma maxima de bani. Foloseste sagetile pentru a conduce trenul. Drum bun!

Operatiune speciala

Operatiune speciala

Te afli la comanda unei operatiuni speciale si va trebui sa elimini inamicul. Ia-i la tinta pe teroristi si nu uita sa reincarci pentru ca ai munitie limitata. Foloseste mouse-ul pentru a tinti, Spatiu pentru a reincarca si tastele 1234 ...

Tiribomba de razboi

Tiribomba de razboi

Armata americana a lansat masinaria perfecta de razboi: tiribomba blindata. Urca la volanul super masinii si distruge tot in jurul tau. Incearca sa ajungi la linia de sosire in cel mai scurt timp posibil. Foloseste sagetile Dreapta/Stanga pentru deplasare si ...

Orasul Craciunului

Orasul Craciunului

Daca visai sa ajungi in orasul lui Mos Craciun, acum ai ocazia sa-l proiectezi. Alege din multitudinea de accesorii disponibile si creeaza cel mai frumos orasel de Craciun. Foloseste mouse-ul pentru a alege si pozitiona obiectele. Distractie placuta!

Hummer de armata

Hummer de armata

Potriveste piesele de puzzle cu tematica militara. Alege tipul de joc dorit in functie de gradul de dificultate al puzzle-ului si treci la rezolvat! Foloseste mouse-ul pentru a misca cartonasele de puzzle. Mult succes!