Catarari cu Naruto

Descriere Catarari cu Naruto: Ajuta-l pe Naruto sa ajunga cat mai sus pe zidurile zgaraie-norilor! Fereste-te din calea obstacolelor si aduna bonusurile intalnite. Apasa pe Click pentru a schimba zidul. Hai la catarari cu Naruto si bate-ne recordul!

Insctructiuni: Apasa pe Click pentru a schimba zidul.

Cuvinte cheie : jocuri de precizie, jocuri cu Naruto, joculete aventura, joculete precizie, joculete Naruto, joc Catarari cu Naruto

Categorie : Jocuri de Precizie

Jocuri Asemanatoare cu Catarari cu Naruto

Jonglerul

Jonglerul

"Jonglerul" este un joc de dexteritate care te provoaca sa jonglezi cu cat mai multe mingi posibil. Apasa pe sagetile Dreapta/Stanga de fiecare data cand o minge atinge mana respectiva sagetii. Cu cate mingi crezi ca poti jongla deodata? Incearca ...

Tom si Jerry - Bomberman

Tom si Jerry - Bomberman

Plaseaza bombele pentru a sparge cutiile si pentru a colecta bonusurile. Fereste-te de bombele tale si stai afara din calea motanului Tom. Foloseste tastele WASD pentru deplasare si apasa pe Spatiu pentru a plasa bombele. Mult succes!

Bubble - Invazia

Bubble - Invazia

Salveaza planeta de invazia bulinelor colorate! Va trebui sa formezi perechi de minim 3 bile colorate identic pentru a le sparge si a elibera spatiul. Grabeste-te sa faci perechile pentru ca bilutele inainteaza spre tine cu viteza. Spor la joc!

Piramida - Tower Defense

Piramida - Tower Defense

Scopul tau in acest joculet Tower Defense este sa aperi piramida de atacul insectelor gigantice. Plaseaza-ti turnurile de aparare cat mai strategic si distruge fiecare val de atac. Foloseste mouse-ul pentru a plasa santinelele. Mult succes!

Cursa porcusorilor

Cursa porcusorilor

Ajuta-i pe porcusorii cei rai din Angry Birds sa adune toate ouale de aur. Condu cu atentie vehiculul lor si incearca sa ajungi la linia de sosire in cel mai scurt timp posibil. Foloseste sagetile pentru a controla vehiculul si ...

Lunetistul aerian

Lunetistul aerian

Utilizeaza armele din dotare pentru a proteja bombardierul de atacul furibund al flotei inamice. Foloseste mouse-ul pentru a tinti, Z pentru a accesa arma urmatoare si X pentru a te reintoarce la arma precedenta. Regleaza-ti tinta si hai la razboi!